BRUSSEL    

Home
ONS VERHAAL
Over Ernst
Over Paul
Contact
Nieuws
Festiviteiten
Fotoboeken
Bruiloft VIPS
Gastenboek
Quiz
RSVP
Hotspots
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 8629
pagina's bekeken: 9229
www.onzebruiloftsite.nl
Bruiloft VIP's

Onze Vips
Wij hebben ook voor ons belangrijke mensen, waarbij zonder hen, de bruiloft geen doorgang en niet zo leuk gaat worden. Zij is onze BABS geworden en zal ons op de trouwlocatie, in de echt verbinden. Maria wij zijn zeer vereerd dat je dit voor ons wilt doen.
 
De aller belangrijkste vrouw
Ja, zonder haar stond ik niet voor altaar, had ik geen bijzondere man ontmoet. Een die zo lief, zorgzaam, intelligent en humorvol is dan mijn aanstaande man Paul. Een echte Bossche vrouw met haar hart op de tong, duidelijke mening, oprecht eerlijk en zorgzaam, lief en een bijzonder schoonmoeder voor mij. Hoor je niet vaak maar kan dus.
 
geen
afbeelding
Onze trouwabtenaar BABS
Zonder haar geen trouwerij, dus zij moest het gaan doen, eerst vragen nog. Natuurlijk zij ze, zonder een moment van wachten. Dit is zo mooi geweldig en bedankt.
 
Ron getuige van Paul
Ron, ja makkelijke keuze voor Paul, band tussen hen was wat vaster, omdat zij meer met elkaar opgetrokken zijn. Maar ze kunnen allemaal met elkaar goed door een deur. Daar heb je broers voor.
 
Raf getuige van Paul
de keuze van Paul wie zijn getuige zou worden was voor hem niet moeilijk het vragen aan zijn jeugdvriend om voor hem te getuigen op zijn bruiloft was een zekere keuze. Stond ook als een paal boven water dat het Raf zou en moest worden.Gelukkig wilde Raf het ook doen, super op zulke vrienden kun je bouwen.
 
Getuige van Ernest
Ja ook mijn. Keuze was snel gemaakt, wie wil je er nu echt bij hebben en geef je een belangrijke taak, mijn zus Anne en mijn aanstaande schoonzus Jeanine ook een prima keuze. Ben er zeer blij mee dat zij dat wilde doen.
 
Getuige van Ernest
Hele grote eer, de vrouw van Paul zijn broer, voor mij een getuige net zoals mijn zus. Leuk getuige en toekomstige schoonzus.
 
Broer van Paul, Fred
Fred de oudste broer, woont in Duitsland en heeft daar zijn leven opgebouwd, getrouwd, kinderen en kleinkinderen. Een te gekke opa. Is gek op honden en heeft ook een winkel in dierbenodigdheden. Daarbij handig wat hij ziet kunnen zijn handen maken.
 
Broer van Paul, Ron.
Ron de middelste zoon van het geheel, gelukkig getrouwd met mijn getuige Jeanine, samen met hun dochter Saskia een mooi geheel. Ben blij met deze mooie familie keuze. Paul, je boft. Ron werkt bij Omron een grote fabriek bij den Bosch, Ron is de lopende computer en vraagbaak bij deze firma. Dus bekleed ook een belangrijke rol daar. Noem hem gerust de regulateur.