BRUSSEL    

Het aanzoek
ONS VERHAAL
Over Ernst
Over Paul
Contact
Nieuws
Festiviteiten
Fotoboeken
Bruiloft VIPS
Gastenboek
Quiz
RSVP
Hotspots
Trouwgids
Fur unseren Deutsche Gasten


 Inloggen  


bezoekers: 14891
pagina's bekeken: 22144
www.onzebruiloftsite.nl
Bruiloft VIP's

geen
afbeelding
Onze Vips
Wij hebben ook voor ons belangrijke mensen, waarbij zonder hen, de bruiloft geen doorgang en niet zo leuk gaat worden. Zij is onze BABS geworden en zal ons op de trouwlocatie, in de echt verbinden. Maria wij zijn zeer vereerd dat je dit voor ons wilt doen.
 
GERDA VOGELZANG V.D. BROEK
Ja, zonder haar stond ik niet voor altaar, had ik geen bijzondere man ontmoet. Een die zo lief, zorgzaam, intelligent en humorvol is dan mijn aanstaande man Paul. Een echte Bossche vrouw met haar hart op de tong, duidelijke mening, oprecht eerlijk en zorgzaam, lief en een bijzonder schoonmoeder voor mij. Hoor je niet vaak maar kan dus.
 
Maria onze trouwambtenaar en goede vriendin BABS en daarna mijn Ernest dus zijn getuige in de kerk
Zonder haar geen trouwerij, dus zij moest het gaan doen, eerst vragen nog. Natuurlijk zij ze, zonder een moment van wachten zei ze ja dat wil ik graag doen. Dit is zo mooi geweldig en bedankt.
 
Ron getuige en broer van Paul
Ron, ja makkelijke keuze voor Paul, band tussen hen was wat vaster, omdat zij meer met elkaar opgetrokken zijn. Maar ze kunnen allemaal met elkaar goed door een deur. Daar heb je broers voor. Ron de middelste zoon van het geheel, gelukkig getrouwd met mijn getuige Jeanine, samen met hun dochter Saskia een mooi geheel. Ben blij met deze mooie familie keuze. Paul, je boft. Ron werkt bij Omron een grote fabriek bij den Bosch, Ron is de lopende computer en vraagbaak bij deze firma. Dus bekleed ook een belangrijke rol daar. Noem hem gerust de regulateur.
 
Raf getuige van Paul
De keuze van Paul wie zijn getuige zou worden,was voor hem niet moeilijk,het vragen aan zijn jeugdvriend om voor hem te getuigen op zijn bruiloft was een zekere keuze. Stond ook als een paal boven water dat het Raf zou en moest worden.Gelukkig wilde Raf het ook doen, super op zulke vrienden kun je bouwen. En al vele jaren nog steeds de beste vrienden zoals hoe het ooit is begonnen.
 
Fred de broer van Paul en Ron zijn broer
Fred de oudste broer, woont in Duitsland en heeft daar zijn leven opgebouwd, getrouwd, kinderen en kleinkinderen. Een te gekke opa. Is gek op honden en heeft ook een winkel in dierbenodigdheden. Daarbij handig wat hij ziet kunnen zijn handen maken.
 
Anne v.d Stoep getuige van Ernest
Ja ook mijn Keuze was snel gemaakt, wie wil ik er nu echt bij hebben en geef je een belangrijke taak, mijn zus Anne, daar hoefde ik, niet lang over na te denken. Weet je, het is fijn om op latere leeftijd nog eens een zus erbij te krijgen. Ben er zeer blij mee dat zij dat wilde doen.
 
Jeanine mijn toekomstige schoonzus
Hele grote eer, de vrouw van Paul zijn broer, voor mij een getuige net zoals mijn zus. Leuk getuige en toekomstige schoonzus. Zo wordt je nog eens verwend met lieve mensen om je heen.
 
Renate onze beste vriendin
Renate een beste vriendin nu, super vrouw bijzonder van aard hier kun je ook op bouwen. Ben blij met haar vriendschap! Zij geeft mij samen met haar vriend weg, op het stadhuis loop ik met hen. Zeer bijzonder dat ze dat willen doen.
 
Ronnie beste vriend
Supervent, wij zijn blij dat je er bent zonder jou een halve bruiloft. Jij voegt voor ons de extra waarde toe.
 
De Ceremonie meester
Na enige scepsis of we het wel zouden moeten vragen, en dat had niets te maken Eleonore zelf, maar zij had het in de tijd dat wij het wilde vragen nogal erg druk.Toch hebben we de vriendin van Paul gevraagd om deze taak tijdens onze bruiloft van ceremonie meester op zich te nemen. Zij was blij verrast en nam deze taak graag op zich. Super bedankt alvast wij zijn er bijzonder blij mee. Als je iets wilt doen op onze bruiloft, wat natuurlijk super leuk is kun je dat aanmelden bij Eleonore. Het telefoonnummer van haar staat in de uitnodiging die je ontvangt.