BRUSSEL    

Het aanzoek
ONS VERHAAL
Over Ernst
Over Paul
Contact
Nieuws
Festiviteiten
Fotoboeken
Bruiloft VIPS
Gastenboek
Hotspots
Trouwgids
Für unsere Deutsche Gästen


 Inloggen  


bezoekers: 10780
pagina's bekeken: 15161
www.onzebruiloftsite.nl
Nieuws

Reacties op de site in het gastenboek

aangemaakt op: 12-06-2018

Wat leuk dat jullie zo massaal reageren op onze site en in het gastenboek laten weten dat jullie gekeken hebben
En reageren sommige hebben al het spel gespeeld. Er zit een kleine prijs aan vast.
als je het gastenboek invuld:

DAN ONDERAAN DE PAGINA,  STAAT EEN WOORD.  DAT GRAAG INVULLEN IN DE DAARVOOR AANGEGEVEN RUIMTE. EN DAARNAg NIET VERGET,N, OP TE SLAAN. JULLIE E- MAIL IS ALLEEN VOOR ONS ZICHTBAAR.
TOT SNEL OP DE SITE 
GROET PAUL EN ERNST

Bespreken wensen feestlocatie

aangemaakt op: 09-06-2018

Nadat we al een proeverij, een diner hebben gehad open dagen en feesten, gaan we over een week of drie de gesprekken aan met de feestlocatie, wat wordt het diner, welke wijnen, ontvangst hoe geregeld, de beroemde 
Mannentaart en wat willen we ermee, natuurlijk opeten begrijp ik. Vervoer en dag indeling. Nu eerste keer zal grove voorzet worden er volgen nog twee gesprekken voor de finetuning. 

Kaartjes uitzoeken

aangemaakt op: 08-06-2018

Over twee weken op zaterdag gaan we de trouwkaarten en dergelijke uitzoeken. Of we ze daar afnemen is de vraag of ze dat kunnen leveren wat we graag willen.

16-06-2018,

vandaag in Schijndel naar kaarten voor het huwelijk wezen kijken. Twee uur gezeten kaarten in alle kleuren en geuren. Maar niet nog wat er gelijk uitsprong. Bij de tweede doorloop enige kaarten gezien die we wel aardig vonden.
Mooi moet nog even inwerken, we wachten af hebben nog een nieuwe afspraak staan voor oktober. Maar ik denk dat die wel gecanceld gaat  woeden. Zo volgers jullie zijn weer op de hoogte 
.

Beëdigen BABS

aangemaakt op: 08-06-2018

  Van de week ga ik Ernest samen met mijn vriendin naar de rechtbank in Arnhem. zij wordt daar beëdigd als onze BABS. Weer een stap verder richting ons huwelijk. Van deze week is onze BABS beëdigd in Arnhem op de rechtbank. Was een leuke en plechtige beëdiging. Samen fijn het idee komt nu echt dichterbij. 

SAVE the date

aangemaakt op: 08-06-2018

Vandaag de SAVE the date kaarten op de bus gedaan, ruim van te voren nu ons werd aangeraden dit 10 maanden van te voren te doen. Graag wij hebben al veel plezier gehad . Wij hopen jullie ook.