BRUSSEL    

Het aanzoek
ONS VERHAAL
Over Ernst
Over Paul
Contact
Nieuws
Festiviteiten
Fotoboeken
Bruiloft VIPS
Gastenboek
Quiz
RSVP
Hotspots
Trouwgids
Fur unseren Deutsche Gasten


 Inloggen  


bezoekers: 17955
pagina's bekeken: 27467
www.onzebruiloftsite.nl
Nieuws

Voorbespreking met ceremoniemeester

aangemaakt op: 28-12-2018

Vandaag, samen met Paul naar de ceremoniemeester geweest, samen met vieren geluncht in een leuke kleine plaats.
de dag doorlopen, en een paar kantjes laten zien over het wel en wee die dag. Plezier gehad ook onder het eten. Ook hun vakantie besproken voor de zomer. Fietsen een giga stuk. Petje af dames. 

Pastoor / Priester

aangemaakt op: 08-07-2018

Afgelopen zondag de 29 -07-2018, hebben w een ontmoeting gehad met de pastoor die ons wel wil gaan trouwen. dat zal op de locatie plaatsvinden waar we ook het burgerlijk huwelijk laten plaatsvinden. Bij binnenkomst voelde wij ons gelijk erg op ons gemak en verliep het gesprek na de Brabantse koffie en koek gelijk op een fijne en  warme manier. tussen het koffie halen ddor van de Pastoor hadden wij al uitgemaakt dat dit de man was ,die ons moest trouwen, als hij het met ons ook zag zitten. dat was ook zo aan het einde van het gesprek met elkaa.  We hebben huiswerk opgekregen en zullen met hem, in overleg houdend dit uitwerken. Zodat de viering een geheel wordt voor een ieder en een fijne dienst gaat worden. Voor januari hebben wij de tweede samenkomst gepland.

de mannentaart.

aangemaakt op: 29-06-2018

We gaan op zaterdag 22 - juli- 2018, gaan we taart proeven en kijken naar wat we willen en of dat door de bakker verwezenlijkt kan worden. Spannend maar vooral een lekkere aangelegen? Hallo weer even op de hoogte houden de taart is besteld en naar  onze zin. 
Weer even de taart, helaas zat het gebak ons dwars, en hebben we besloten om niet die taart te nemen, maar een andere bakker. We gaan de 22 ste november een nieuwe taartenkoningin uit proberen.Gisteravond naar de taartenproeverij geweest. Erg gastvrij ontvangen geduld rust wat kan en niet. Uiteindelijk hadden we een ontwerp van ons wat wij graag wilden. Deze is het ook geworden en we gaan ervoor. 's avonds bij thuiskomst had zij al een uitgewerkte tekening gestuurd en een idee dus wij kijken er naar uit.

Reacties op de site in het gastenboek

aangemaakt op: 12-06-2018

Wat leuk dat jullie zo massaal reageren op onze site en in het gastenboek laten weten dat jullie gekeken hebben
En reageren sommige hebben al het spel gespeeld. Er zit een kleine prijs aan vast.
als je het gastenboek invuld:

DAN ONDERAAN DE PAGINA,  STAAT EEN WOORD.  DAT GRAAG INVULLEN IN DE DAARVOOR AANGEGEVEN RUIMTE. EN DAARNA NIET VERGETEN OP TE SLAAN. JULLIE E- MAIL IS ALLEEN VOOR ONS ZICHTBAAR.
TOT SNEL OP DE SITE 
GROET PAUL EN ERNST

Bespreken wensen feestlocatie

aangemaakt op: 09-06-2018

Nadat we al een proeverij, een diner hebben gehad open dagen en feesten, gaan we over een week of drie de gesprekken aan met de feestlocatie, wat wordt het diner, welke wijnen, ontvangst hoe geregeld,
Eerste gesprek is geweest op de feestlocatie hoe we het wilde hebben wat de drank wordt bij het eten en rest van de dag. tijden vastgelegd, eten besproken en receptie daar wij geen avondfeest geven. Vervoer en dag indeling. Nu eerste keer zal grove voorzet worden er volgen nog twee gesprekken voor de finetuning.

we hebben intussen ook de gewonnen prijs ingeleverd en een heerlijk overnachting gehad in een mooi hotel in de bruidskamer helaas nu met twee grooms alleen. was erg warme kamer en ach voor de vier sterren viel het tegen vonden wij hebben met twee sterren wel een beter geslapen. niet echt een aanrader.

de beroemde 
Mannentaart en wat willen we ermee, natuurlijk opeten begrijp ik. 

het hotel is besproken en we zijn erg tevreden wij hopen jullie ook straks om er te logeren heerlijk.

 

Kaartjes uitzoeken

aangemaakt op: 08-06-2018

Over twee weken op zaterdag gaan we de trouwkaarten en dergelijke uitzoeken. Of we ze daar afnemen is de vraag of ze dat kunnen leveren wat we graag willen.

16-06-2018,

vandaag in Schijndel naar kaarten voor het huwelijk wezen kijken. Twee uur gezeten kaarten in alle kleuren en geuren. Maar niet nog wat er gelijk uitsprong. Bij de tweede doorloop enige kaarten gezien die we wel aardig vonden.
Mooi moet nog even inwerken, we wachten af hebben nog een nieuwe afspraak staan voor oktober. Maar ik denk dat die wel gecanceld gaat  woeden. Zo volgers jullie zijn weer op de hoogte 

alle kaartjes zoals uitnodigingen en r.v.s.p kaarten, route en dagindeling en uitnodiging voor welk deel van het feest zijn binnen vann de drukkerij, evenals de menukaarten.
.
Alle kaarten zijn in orde gebracht, Wij hebben dit samen uitgezocht gemaakt en bedacht, erg veel [lezier aan beleefd.

BeŽdigen BABS

aangemaakt op: 08-06-2018

  Van de week ga ik Ernest samen met mijn vriendin naar de rechtbank in Arnhem. zij wordt daar beëdigd als onze BABS. Weer een stap verder richting ons huwelijk. Van deze week is onze BABS beëdigd in Arnhem op de rechtbank. Was een leuke en plechtige beëdiging. Samen fijn het idee komt nu echt dichterbij. 

SAVE the date

aangemaakt op: 08-06-2018

Vandaag de SAVE the date kaarten op de bus gedaan, ruim van te voren nu ons werd aangeraden dit 10 maanden van te voren te doen. Graag wij hebben al veel plezier gehad . Wij hopen jullie ook.