BRUSSEL    

Het aanzoek
ONS VERHAAL
Over Ernst
Over Paul
Contact
Nieuws
Festiviteiten
Fotoboeken
Bruiloft VIPS
Gastenboek
Quiz
RSVP
Hotspots
Trouwgids
Fur unseren Deutsche Gasten


 Inloggen  


bezoekers: 17964
pagina's bekeken: 27476
www.onzebruiloftsite.nl
Over Paul
Op 3 juni 1961 geboren in 's-Hertogenbosch in een gezin met 3 zonen. Pa was een echte militair, geordend maar voor de kinderen ging hij door het vuur. Moeder Gerda, een cordate tante. Heeft de zaken goed op een rijtje en voor haar tijd heel vooruitstrevend. Geboren in Deuteren en al snel verhuisd naar de Hudsonlaan, alwaar 2 deuren verder zijn grote vriendin Luciënne woonde.
De lagere school werd grotendeels in Duitsland doorlopen. Ook de mavo werd gedaan en daarna de Havo, alwaar Raf ook de opleiding volgde. In 1980 werd een begin gemaakt met de NLO, voor de opleiding docent geschiedenis/godsdienst en daar studeerde ook Eleonore.
Na 4 jaar voor de klas gestaan te hebben was er nauwelijks werk en werd een studie gevolgd in Rotterdam. In 1995 stageplek te Waalwijk die weer uitliep in een vaste baan. Nu dus als terugvorderings- en verhaalsmedewerker aan de slag.
Na jarenlang Dafjes te hebben gereden werden deze van de hand gedaan om vervangen te worden voor een Audi A4 cabrio, Paul zijn grote passie. Daarnaast al sedert 2008 motorrijder en scheurt graag op zij  BMW. Tegenwoordig zit Ernest niet meer achterop, maar rijdt hij zelf. meer achterop maar rijdt met hem mee

Tot mijn 45e had ik best een druk leven, studeren, baan zoeken, huis vinden en werken. Ik de weekenden en vakanties trok ik op met mijn beste vriend Raf. Maar er knaagde al jaren wat van binnen: was alleen, geen arm om je heen als je thuis kwam. 
Ik besloot op het internet te gaan zoeken want in het wild kwam ik niemand tegen.
Na 2 korte kennismakingen die op niets uitliepen, gaf vriendin Elize me de raad om het eens op Badoo te proberen.
Avond na avond gezocht en opeens zag ik een kale man met een dikke kop aan het zwembad. Goh, wat een leuke vent. Ik raakte met hem aan de praat en er was een vreemde klik. Het ging met hem over dingen, niet het oppervlakkig geklets van alle anderen die ik had gesproken.
In rap tempo sprak ik hem af. Deed ik voorheen nooit........ Op woensdag 13 november 2013 reed ik naar Nijmegen. De ontvangst was allerhartelijkst. Zoiets had ik nog nooit mee gemaakt. De tafel stond vol lekkere hapjes. Ik had muziek mee genomen en we kletsten volop. De avond vloog voorbij en al snel moest ik naar huis. Hij vroeg nog of ik hem wilde sms en als ik thuis was en dat deed ik dan ook.
De volgende dag skypten we lang en ook de dagen erna, tot vaak diep in de nacht. Het ging over van alles en ik kon alleen maar naar zijn hoofd kijken, pffff kreeg het er warm van. Iedere avond rennen omódat ik hem wou zien.
We spraken af ik het Sanadôme en wat vond ik het een leuke man, kon hem wel zoenen maar dat kon niet. Daarna kwam hij mij thuis bezoeken en de vlinders kwamen en steeds heftiger en in december zei ik hem dat ik van hem hield.
Na 6 weken overleed zijn vader en hij vroeg me of ik als zijn partner op de kaart wilde staan. Vroeg,  maar.....ja.
Ik leerde zo zijn zus kennen,  zo' n hartelijke vrouw.
In februari 2014 werd Ernest ziek en ik racede van mijn werk naar het ziekenhuis in Nijmegen. Hij zou daarna alleen naar huis moeten. Ik stelde hem voor om bij te komen uitzieken en het was zo heerlijk dat ik hem vroeg te blijven. Hij is nooit meer weg gegaan. En we zijn nog steeds zo gelukkig met elkaar dat we gaan trouwen. Februari 2015 heb ik hem overvallen met mijn aanzoek.

Verzonden vanaf Samsung-tablet.